Zöldgömb Fesztivál

Lefaragjuk a lábnyomodat!

A Kertlap csapata ott lesz!

2017. október 14., szombat – Budapest, Akvárium Klub

Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12.

Annak érdekében, hogy  megóvjuk jövőnket, és unokáink számára is élhető bolygót hagyjunk örökül, változtatnunk kell életmódunkon! Ehhez kíván ismereteket nyújtani, hasznos tanácsokat adni és jógyakorlatokkal szolgálni látogatóinak a Földgömb magazin ingyenes, családi rendezvénye a Zöldgömb Fesztivál: 2017. október 17-én, szombaton, Budapesten, az Akvárium Klubban.

zöldgömb fesztivál

Szakértő előadók és civilszervezetek segítségével kívánnak a szervezők pozitív példákat és információkat nyújtani a fesztiválon, a következő témákat érintve: hightech („zöld”-energia, intelligens otthon, zöldház, elektromos járművek), múlt és hagyomány (talajkímélő földművelés, permakultúra, biokertészet, gyógynövények, tájfajták), megosztáson alapuló gazdaság, közösségi összefogás.

A hiteles előadások,  a kiállítók mini programjai, a családok aktív bevonását megvalósító 7Próba játék és a központi eseményként  szereplő Ozone Zöld-díj átadása együttesen garantálják  kicsiknek és nagyoknak is  a jó szórakozást. Kiállítóink érdekes feladatokkal készülnek, ahol mindenki próbára teheti tudását, ügyességét. A szerencsés résztvevőket értékes ajándékok várják  a 7Próba játék sorsolásán !

A részletes programért látogass el a www.zoldgombfesztival.hu  weboldalunkra.

ZÖLDGÖMB Fesztivál – Lefaragjuk a lábnyomodat!

Szeretnél értesülni ha új cikket teszünk közzé?
Iratkozz fel a hírlevelünkre: Hírlevél feliratkozás

Jelentkezz Gyógynövény Tanfolyamra!

Jelentkezz Kiskert Tanfolyamra!