Kertészeti Magazin és Kertészeti Tanfolyamok

Ismeretterjesztő kertész tanfolyamok

Kertészkedj okosan!

A Kertlap Magyarország első számú hobbikertész oktatóbázisa.

Online tartalmat szolgáltatunk

A Kertlap cikkei között találsz növényismertetőt, termesztési útmutatót, kertkialakítási tippeket, konyhai tanácsokat is. Olvashatsz a növényápolásról, a kertgondozásról. A kerti kalendárium havi bontásban tartalmazza a legfontosabb kerti tennivalókat. Európában és Amerikában megjelenő, piacra kerülő növényújdonságokkal is megismerkedhetsz. Friss információkért iratkozz fel a Kertlap hírlevélre!

Interaktívak vagyunk

Kattints a kapcsolat gombra, írj nekünk! Szakmai kérdéseidet szakembereinkhez irányítjuk!

Kövess minket a Facebookon: Kertlap! Lépj be a Facebook-on legnagyobb hobbikertész csoportunkba: Hobbikertészek, ide!

Értékesítünk

Vásárolj online kertészeti termékeket egyszerűen és biztonságosan a korszerű Kertlap Kertészeti Webáruház  webshopban.

Kiszállítás Magyarország egész területére. 40.000 Ft-os rendelés felett ingyenes a házhoz szállítás!
A kertészeti webáruházunkban egyszerűen, regisztráció nélkül vásárolhatsz hasznos és ötletes termékeket!

A Kertlap kertészkedés iránt elkötelezett csapata válogatta össze ezt különleges termék palettát kifejezetten hobbi kertészek számára.

Praktikus és rafinált megoldások zöldségeid, gyümölcseid és a dísznövényeid számára!

Az OTP Bank segítségével olyan online fizetési lehetőséget kínálunk, amely ugyanolyan biztonságos, mintha saját bankod honlapján intéznéd a pénzügyeidet.

Nemcsak az általad megadott címre szállítja ki a GLS a megvásárolt árut, hanem csomagpontra is, ahonnan akkor viszed el az csomagod, amikor az időd megengedi.

Tanfolyamokat szervezünk

Több mint 10 éve szervezünk az érdeklődők számára ismeretterjesztő kertészeti tanfolyamokat, programokat . Az egyetemi oktatók, kertészeti szakemberek által tartott tanfolyamoknak az Oázis kertészet ad otthont Budapesten.

öntözőkanna

Képezd magad profikkal!

„Akinek a tudás drága, vajon számol-e tudatlanságának költségeivel?“

Ismeretterjesztő tanfolyamok hobbikertészeknek több, mint 10 éve.

Amit ajánlunk

 • elméleti és gyakorlati ismereteket, előadások, konzultációk, bemutatók, tanulmányutak és terepgyakorlatok – tananyagtól függően, nagy tudású szakemberekkel, megfizethető áron.
 • Előképzettség nem szükséges.
 • Kerttulajdonosoknak, városi kertészeknek és az erkélyükön kertészkedőknek egyaránt ajánljuk.
 • A jelentkezőknek lehetőségük van a hiányzott órák ingyenes pótlására a következő tanfolyam alkalmával!
 • A tanfolyamokon résztvevők kifüggeszthető látogatási bizonyítványt kapnak.
 • Egyéb kedvezményeinkről itt tájékozódhatsz: Kedvezmények
 • Ha ajándéknak szánod a tanfolyamot, a kinyomtatható ajándékutalvány a tanfolyam oldaláról letölthető.

Kik? Hol? Mikor?

 •  Jelentkezési korhatár: 16 +. Szakirányú végzettség vagy tapasztalat nem szükséges. Kezdő kertész vagy? Tedd meg velünk az első lépéseket! Már régóta kertészkedsz? Nálunk tovább szélesítheted ismereteidet! A tanfolyamokon részt vehet minden középfokú tanulmányokat végző vagy végzett személy.
 • Az oktatás helyszíne (kivéve a tanulmányutak és a gyakorlatok) a kőbányai úti Oázis Kertészet,
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47.
  A kőbányai Áruház a FaceBook-on.Oázis áruház
 • A Kertlap tavasszal és ősszel, 6-8 alkalmas, 3 órás elméleti vagy gyakorlati foglalkozások és a tanfolyamokhoz kapcsolódó tanulmányi kirándulások kertében tartja ismeretterjesztő kurzusait péntek délutánonként, illetve szombat délelőttönként. A pontos időbeosztás a tanfolyamok oldalán olvadható.

TANFOLYAMOK

Bio-
kertész
Gyümölcs Gyógy-
növény
Kiskert Metszés Virág-
kötő
ár Ft.- 49.900 39.900 30.900 29.900 49.900 39.900
összes alkalom 5 3 8 7 6 8
alkalom / óra 3 6 3 3 3 3
elmélet × × × ×
gyakorlat × × ×
tanulmányút ×

Kedvezmények

Aktuális biokertészeti teendők – online tanfolyam |2020.  április  14.-től

A jelen helyzetben sokan vagyunk otthon és több időnk jut a kertészkedésre. Ez lehetőséget ad arra, hogy megismerjük a legfontosabb biokertészeti teendőket. Ezért új oktatási sorozatot indítunk, ahol hetente találkozhattok Jutka mamával a technika segítségével és online tanulhattok tőle. Részletek

Biokertész tanfolyam | 2020. márciustól

Ellátom a családom! Újrahasznosítás, önellátás, termesztés mérgek nélkül. Öt alkalmas Biokertész Gyakorlaton élesben is alkalmazhatod a Biokertész Napon megszerzett tudásodat. Helyszín: Skanzen, Szentendre. Részletek

Gyógynövény tanfolyam | 2020. időpont változás!

Gyógynövény tanfolyamunk azok számára hasznos, akik szeretnének  jobban megismerkedni a gyógynövényekkel, fűszernövényekkel, termeszteni ilyen növényeket ablakban, erkélyen, kertben  és érdeklődnek az alternatív kúrák (fitoterápia, aromaterápia) iránt. Gyere el tanfolyamunkra és ismerd meg jobban a gyógynövényeket! Részletek

Gyümölcstermesztés tanfolyam | 2020. október 10-től

Hagyományos kerti gyümölcstermesztés akár edényben is, faj-, fajtaválasztás, telepítés, gondozás. Részletek

Kiskert tanfolyam | 2020.időpont változás!

Új program dísznövény témában! Aki konyhakerti témákra kíváncsi, ajánljuk számára a Biokertész Tanfolyamot és a Biokertész Napot.
Részletek

Virágkötő tanfolyam | 2020. időpont változás!

Gyakorlat orientált oktatáson keresztül az alapismeretektől, a különleges dekorációk készítéséig szerezhet tudást minden résztvevő. Gyere el tanfolyamunkra,  és tanulj meg gyönyörű virágdíszeket készíteni! Részletek

Metszés tanfolyam | 2021.

Tanfolyamunkon elméleti- és gyakorlati oktatáson sajátíthatod el a gyümölcsfák metszésével kapcsolatos ismereteket. Az elméleti oktatás segít abban, hogy a metszést a továbbiakban a termőrész ismeret birtokában tudatosan tudják elvégezni a hallgatók. Gyere el tanfolyamunkra és tanulj meg szakszerűen metszeni!
Részletek

Ajándékozz tanfolyamot!

Lepd meg  egy kedves családtagod – édesanyád, nagymamád –  egy évforduló vagy ünnep alkalmából, és ajándékozz neki tanfolyamot!  Ez valóban különleges ajándék!

Az  ajándékutalvány letölthető a tanfolyamok oldaláról,  és kinyomtatható – így ezt adhatod át vagy  teheted akár a karácsonyfa alá is.

Az előleget a jelentkezés visszaigazolását követő három napon belül, a maradék összeget az egyes tanfolyamoknál megadott jelentkezési határidőig utalhatja át az ajándékozó. Illetve bármilyen egyéb konstrukciót megbeszélhetünk email-ben.

A kiválasztott tanfolyam oldaláról elérhető jelentkezési lap kitöltésekor a megajándékozott adatait írd be! A megjegyzés rovatba pedig feltétlenül írd be az ajándék szót, és esetleges egyéb megjegyzéseidet, a saját neved és a saját email címed, hogy szükség esetén felvehessük veled a kapcsolatot.

Tovább információk: e: info@kertlap.hu; m: +36 30 919 5098

Irány a kertlap Kertészeti Webáruház Tartsd velünk a kapcsolatot, iratkozz fel a hírlevelünkre: Hírlevél feliratkozás