Szakállbroméliák a karácsonyi dekorációban

A Tillandsiakkal, szakállbroméliákkal, másik közismert nevén levegő növényekkel karácsonykor díszítve egyedi és természetes hatást adhatsz az ünnepi dekorációhoz. Felhasználás előtt áztasd vízbe őket. A Tillandsiák sokoldalúak, és kreatív módon felhasználhatók. Íme néhány ötlet a Tillandsia karácsonyi díszítéshez:

Tillandsia karácsonyfadísz

Rögzítsd a kis Tillandsiákat a díszekhez vagy akaszd fel átlátszó damil vagy dekoratív szalagok segítségével a karácsonyfára. így a különleges hatás garantált.

Tillandsia karácsonyi koszorúban

Illessz Tillandsia-t a karácsonyi koszorúba. A különböző méretű Tillandsiáknak először tervezd meg a helyét, rögzítsd őket virágdróttal a koszorúalaphoz, tervezd hozzá az egyéb díszítőelemek helyét is, és szúrj az alapba vagy ragassz az alapra más ünnepi elemeket, például fenyőtobozokat, díszeket vagy masnikat. Tölts ki minden teret díszítőelemekkel.

A Tillandsiák dekoratív tálakba vagy tálcákba helyezésével egyedi asztalközepet készíthet. Adj hozzá ünnepi elemeket, például fenyőágakat, gyertyákat vagy díszeket a karácsonyi hangulathoz.

függesztett Tillandsiák és Tillandsiák asztali díszként

Függesszed fel a Tillandsias-t a mennyezetre például átlátszó damil segítségével. Alkalmazz mini LED-lámpákat vagy apró díszeket az extra ünnepi hangulatért.

Tillandsia floráriumban

Helyezd a Tillandsiákat üvegflorárium. Rendezd őket el őket miniatűr ünnepi figurákkal, műhóval vagy apró díszekkel.

Fűzd össze a Tillandsiákat úgy, hogy füzért alkossanak. Akaszd fel a lépcsőházban vagy a nappaliban a falra.

Tillandsiák girlandban

Használd a Tillandsias-t egyedi ajándékdekorációként. Rögzítsd őket a díszdobozok tetejére, vagy kössed rá szalaggal az ajándéktasakokra. Ez különlegessé teszi a karácsonyi ajándékokat.

Tillandsia ajándékcsomagoláson

Adj a terítékhez egy Tillandsiát. Elhelyezheted őket kis dekoratív edényekbe, vagy egyszerűen  tányérra helyezheted őket.

Tillandsia az étkezőasztalon

Rendezd el a Tillandsiákat karácsonyfa alakban drótvázra vagy falra szerelt táblára.

Tillandsia karácsonyfa
Rögzíts kis Tillandsiát a parafadugóhoz mágnessel a hátulján, és helyez hűtőszekrény ajtajára.

Tillandsia hűtőmágnes

Ne feledd, hogy a Tillandsiák különleges növények, amelyek nem igényelnek talajt a növekedéshez. Felszívják a tápanyagokat és a nedvességet a levegőből, így alkalmasak különféle kreatív felhasználásra. Azonban az események elmúltával áztasd őket vízbe, és gondozd őket megfelelően. Tillandsiák

Szeretnél értesülni ha új cikket teszünk közzé?
Iratkozz fel a hírlevelünkre: Hírlevél feliratkozás

Profi teljes spektrumú növénynevelő LED lámpa