Karácsonyi dekorációs trendek, 2017.

Trendi karácsonyi dekorációt szeretnél? Nosza, olvasd el mit ajánlunk mi a Christmasworld 2017/18 ajánlásai alapján. Általánosságban elmondhatjuk, hogy idén is dominálnak a metál színek. Valójában minden jöhet, amihez kedved van.

Örömünnepre, boldogságra koncentrálva

A fantázia világában mindennek jut hely, ami örömet okoz. Eklektikus, játékos, vidám párosítások, amelyben keverednek a karikatúra, a képregény, a rajzfilm figurák és a tündérmesék motívumai. Ikonikus és stilizált formák, címerek, hagyományos szimbólumok keverednek a hagyományos népművészettel.

Sezám utca, karácsony

Sezám utca, karácsony. Forrás: .nileguide.com

Máris elérkeztünk egy rusztikus stílushoz

Időtlen, rusztikus stílusok, tartós termékek jellemzik. Iparművészeti alkotások, hagyományos mesterművek. Színei a természet közeli barna, a kvarc, a szürkéskék, erdőzöld, mandula és sütemény.

Kézzel faragott asztali és karácsonyfa díszek teszik rusztikussá azok karácsonyát, akik a naturális karácsony mellett teszik le a voksot. Kedveltek a gyapjú, vászon és filc dekorációk, mint önálló asztaldíszek, gyertyatartók és koszorúk díszei, textil karácsonyfadíszek az élő karácsonyfán, esetleg az alternatív karácsonyfát idéző alkotásokon. No és ne feledkezzünk meg a kézzel festett karácsonyfadíszekről se.

népművészeti karácsony

Fotó: kreativhobby.hu

Éteri sugallat

A világ érintése, amikor a természet inspirál és megnyugtat, békét és nyugalmat sugároz. Éteri és légies megjelenés. Színei a világító korall, az arany, az ezüst, a palaszürke, a mentazöld és a lime sárga. Lágy anyagok jellemzik.

a természet érintése

Fotó: light-living.co.uk

Modern karácsony

A modern karácsony esztétikus és kifinomult. A kompakt, monolitikus formák dominálnak. A színek erősek. Dominálnak az ásványok színei: lápisz lazuli, malachit, karrarai márvány, a fémszínek: rézvörös, ónix, óarany.

frankfurti karácsonyi kiállítás

frankfurti karácsonyi kiállítás 2017. Fotó: christmasworld.messefrankfurt.com

 

 

Szeretnél értesülni ha új cikket teszünk közzé?
Iratkozz fel a hírlevelünkre: Hírlevél feliratkozás

Profi teljes spektrumú növénynevelő LED lámpa