Fizetési feltételek

A kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva a megjelenő oldalon található iránymutatások alapján töltsd ki, és küldd el a jelentkezési űrlapot. Majd a jelentkezés részünkről történt visszaigazolása után utald át a részvételi díjat az űrlapon megadott számlaszámra. A jelentkezés csak akkor végleges, ha az átutalás megtörtént.

 Mi történik, ha nem fizetem be a részvételi díjat?

Amennyiben a részvételi díj a jelentkezés visszaigazolása után követő három munkanapon belül nem érkezik meg számlánkra, jelentkezésed töröljük. A jelentkezési határidőig újra jelentkezhetsz, ha még van szabad hely. A létszám alakulását a tanfolyam oldalán lehet követni.

Kedvezmények

Ha egy tanfolyamra több kedvezményt hirdetünk, amelyek kritériumainak megfelelsz (pl. nyugdíjas), a kedvezmények nem vonhatók össze! A jelentkező ilyen esetben válassza ki a számára megfelelőbbet, amit befizetéskor fel kell hogy tüntessen.

Mit tüntess fel az utaláson?

Kérünk minden részvételi díj utalót, hogy utaláskor adja meg a résztvevő nevét, és nevezze meg a tanfolyamot, amelynek a részvételi díját utalja.

Példák utalásra

Virág Ibolya jelentkezett a virágkötő tanfolyamra. A kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megnyíló oldalon olvasható iránymutatások alapján elküldi a jelentkezését. Majd a jelentkezés visszaigazolása után, Virág Ibolya átutalja a megfelelő összeget. Az utaláskor az alábbi adatokat tünteti fel: Résztvevő Virág Ibolya, virágkötő tanfolyam részvételi díj, 10% kedvezmény (ha jár neki).

Ugyanígy jár el Petrezselyem Péter, aki Virág Ibolya helyett utal. Ha minden szükséges adatot megadott, a jelentkezés visszaigazolása megtörtént,  átutalja a megfelelő összeget. Az utaláskor az alábbi adatokat tünteti fel: Résztvevő Virág Ibolya, virágkötő tanfolyam részvételi díj, 10% kedvezmény (ha jár).

Hogyan kapok számlát?

A megfelelő számlakiállítás, beazonosítás és könyvelés akkor lesz probléma mentes, ha a jelentkező a kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva az  ott feltüntetett iránymutatásokat követi. Különösen fontos ez, ha a díjakat nem a résztvevő utalja! A számlát számlázó programmal állítjuk ki, amelyet email-ben küldünk meg az utaló számára. A számlázó programmal kiállított számla aláírás és pecsét nélkül is érvényes, hiteles!

 A virágkötő tanfolyam költségei

A virágkötő tanfolyam részvételi díjába nem számítottuk be az anyagköltséget! A virágkötő tanfolyam részvételi díját a jelentkezés visszaigazolása után, 3 munkanapon belül teheted meg, míg az anyagköltséget a helyszínen, az első alkalommal, készpénzben szedjük be. Ebből a pénzből veszik meg a tanárok a a munkához szükséges anyagokat (növényanyag, szalagok,virágkötészeti anyagok, csomagolóanyagok, stb.)

Jelentkezés egy programra

A kiválasztott program (pl. Biokertész Nap) oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megjelenő oldalon olvasható iránymutatások alapján töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésed. A jelentkezés visszaigazolása után utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a jelentkezési űrlapon található számlaszámra kell utalni.

Jelentkezés tanulmányútra

Ha a valamelyik buszos programunkra jelentkezel,  a kiválasztott program oldalán található email címre (info@kertlap.hu) küld el jelentkezésedet az oldalon található iránymutatások alapján. A jelentkezés visszaigazolása után utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a program oldalán megadott számlaszámra kell utalni.

Tanfolyam ajándékba

Amennyiben ajándéknak szánod a tanfolyamot, a kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megjelenő oldalon olvasható iránymutatások alapján töltsd ki az űrlapot. Majd küldd el a jelentkezést.

A jelentkezés visszaigazolása után három munkanapon belül utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a jelentkezési űrlapon található számlaszámra kell utalni.

Részvételi díj visszafizetése

Mielőtt pénzutalásra szánod magad, kérjük, vedd tudomásul, hogy az átutalt tanfolyamdíjat/részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, kivéve, ha nem a résztvevő részéről fennálló akadályozó tényezőkből adódóan a tanfolyam/program a szervező hibájából elmarad illetve időpontja valamilyen egyéb oknál fogva megváltozik! Ez vis major helyzetre nem vonatkozik! A koronavírus járványhelyzet pl, vis major helyzetnek minősül. A COVID-19 járványhelyzet pl, vis major helyzetnek minősül.

Mit tudunk ajánlani vis major helyzetre?

Amennyiben külső tényezők által, egyik fél által sem befolyásolható tényezők hatására marad el a tanfolyam, az alábbi lehetőségeket ajánljuk:

  1. A tanfolyamot egy később időpontban megtartjuk. A már megvásárolt “jegyek” (azaz a részvételi díj) automatikusan érvényes az új dátumra.
  2. A tanfolyam díj bármelyik másik tanfolyamunkon felhasználható, voucherként. Azaz amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, akkor a jegyárnak megfelelő értékben fel tudod használni más tanfolyamunkon.

Átjelentkezési lehetőség

Egyszeri átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy későbbi tanfolyamunkra, programunkra. A már befizetett összeget beszámítjuk! Azonban erre a tanfolyamra vagy programra már nem tudunk kedvezményt biztosítani.

A tanfolyamdíjakat a megfelelő tanfolyami oldalakon találhatja. A díjváltoztatás jogát fenntartjuk, de az aktuális félévre meghirdetett tanfolyam díjakat már nem változtatjuk.

Tartsd velünk a kapcsolatot, iratkozz fel a hírlevelünkre: Hírlevél feliratkozás