Fizetési feltételek

A kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva a megjelenő oldalon található iránymutatások alapján töltsd ki, és küldd el a jelentkezési űrlapot. Majd a jelentkezés részünkről történt visszaigazolása után utald át a részvételi díjat az űrlapon megadott számlaszámra. A jelentkezés csak akkor végleges, ha az átutalás megtörtént.

 Mi történik, ha nem fizetem be a részvételi díjat?

Amennyiben a részvételi díj a jelentkezés visszaigazolása után követő három munkanapon belül nem érkezik meg számlánkra, jelentkezésed töröljük. A jelentkezési határidőig újra jelentkezhetsz, ha még van szabad hely. A létszám alakulását a tanfolyam oldalán lehet követni.

Kedvezmények

Ha egy tanfolyamra több kedvezményt hirdetünk, amelyek kritériumainak megfelelsz (pl. nyugdíjas), a kedvezmények nem vonhatók össze! A jelentkező ilyen esetben válassza ki a számára megfelelőbbet, amit befizetéskor fel kell hogy tüntessen. (a virágkötő tanfolyamnál pl. 10% szociális kedvezményt adunk)

Utalás, befizetés

Mit tüntess fel az utaláson?

Kérünk minden részvételi díj utalót, hogy utaláskor adja meg a résztvevő nevét, és nevezze meg a tanfolyamot, amelynek a részvételi díját utalja.

Példák utalásra

Virág Ibolya jelentkezett a virágkötő tanfolyamra. A kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megnyíló oldalon olvasható iránymutatások alapján elküldi a jelentkezését. Majd a jelentkezés visszaigazolása után, Virág Ibolya átutalja a megfelelő összeget. Az utaláskor az alábbi adatokat tünteti fel: Résztvevő Virág Ibolya, virágkötő tanfolyam részvételi díj, 10% kedvezmény (ha jár neki).

Ugyanígy jár el Petrezselyem Péter, aki Virág Ibolya helyett utal. Ha minden szükséges adatot megadott, a jelentkezés visszaigazolása megtörtént,  átutalja a megfelelő összeget. Az utaláskor az alábbi adatokat tünteti fel: Résztvevő Virág Ibolya, virágkötő tanfolyam részvételi díj, 10% kedvezmény (ha jár).

Hogyan kapok számlát?

A megfelelő számlakiállítás, beazonosítás és könyvelés akkor lesz probléma mentes, ha a jelentkező a kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva az  ott feltüntetett iránymutatásokat követi. Különösen fontos ez, ha a díjakat nem a résztvevő utalja! A számlát számlázó programmal állítjuk ki, amelyet email-ben küldünk meg az utaló számára. A számlázó programmal kiállított számla aláírás és pecsét nélkül is érvényes, hiteles!

 A virágkötő tanfolyam extra költségei

A virágkötő tanfolyamon többletköltségként az anyagköltség merül fel, amely háromezer forint programonként. Miután egy alkalommal két program kerül sorra, ezért egy alkalommal hatezer ezer forinttal kell számolni! Ezt az összeget minden alkalommal az oktatónak kell kifizetni készpénzben.

Három alkalmas bérlet váltása

A kiskert tanfolyam esetében bevezettük a 3 alkalmas bérletet. A kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megjelenő oldalon olvasható iránymutatások alapján töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésed. A jelentkezés visszaigazolása után utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a jelentkezési űrlapon található számlaszámra kell utalni.

Jelentkezés egy programra

A kiválasztott program (pl. biokertész nap) oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megjelenő oldalon olvasható iránymutatások alapján töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésed. A jelentkezés visszaigazolása után utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a jelentkezési űrlapon található számlaszámra kell utalni.

Jelentkezés tanulmányútra

Ha a valamelyik buszos programunkra jelentkezel,  a kiválasztott program oldalán található email címre (info@kertlap.hu) küld el jelentkezésedet az oldalon található iránymutatások alapján. A jelentkezés visszaigazolása után utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a program oldalán megadott számlaszámra kell utalni.

Tanfolyam ajándékba

Amennyiben ajándéknak szánod a tanfolyamot, a kiválasztott tanfolyam oldalán található “jelentkezés most” gombra kattintva, a megjelenő oldalon olvasható iránymutatások alapján töltsd ki az űrlapot. Majd küldd el a jelentkezést.

A jelentkezés visszaigazolása után három munkanapon belül utald át a részvételi díjat. A jelentkezés csak akkor végleges, ha a teljes összeg átutalásra került, a teljes összeget a jelentkezési űrlapon található számlaszámra kell utalni.

Részvételi díj visszafizetése

Mielőtt pénzutalásra szánod magad, kérjük, vedd tudomásul, hogy az átutalt tanfolyamdíjat/részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, kivéve, ha nem a résztvevő részéről fennálló akadályozó tényezőkből adódóan a tanfolyam/program elmarad illetve időpontja valamilyen oknál fogva megváltozik! Tehát arra nincs mód, hogy a jelentkező a pénz átutalását követően meggondolja magát, akár akadályoztatás esetén is, és visszakéri a befizetett összeget! Azonban egy későbbi tanfolyamunkra jelentkezve, a már befizetett összeget beszámítjuk!

A tanfolyamdíjakat a megfelelő tanfolyami oldalakon találhatja. A díjváltoztatás jogát fenntartjuk, de az aktuális félévre meghirdetett tanfolyam díjakat már nem változtatjuk.

Iratkozz fel a programjainkról is informáló hírlevelünkre!

E-mail cím:*